Lumini albastre

16936295_1368116673247779_1111464332_o

Era vara primului an de facultate. Colegele m-au sfătuit prietenește să-mi încep, cum s-ar zice, viața sexuală, că se termină facultatea și cu ce mă aleg din toate astea?

Îmi plăcea de un tip mai mare cu un an, care trecea drept cool și avea forța să impresioneze la o țigară puștoaice din anul întâi cu anatomia craniului:

Frontal, occipital, parientale, temporale, veți vedea, vă va vorbi despre chestiile astea.”

Garsoniera lui era mică, dar echipată funcțional și cool, bineînțeles. După ce toată seara rulaseră muzici, jointuri și oameni, petrecerea dădea semne că se sparge. Mai rămăsesem doar eu, prietena mea C. și R., tipul râvnit. Încă era neclar cine e în plus în schema asta.

R. a stins lumina, a prins un hamac dintr-un perete într-altul al camerei și a mai rulat un joint. M-am așezat în hamac și am început să mă bălăngănesc pe piesa lui Damien Rice, The Blower’s Daughter. Am simțit cum mâna lui mă mângâie pe spate, prin hamac, cum ochii lui mă fixează, cum se apropie de buzele mele și le atinge ușor cu vârful buzelor lui.

Mi-am întors capul, știam că C. îl place, că ne privește, iar eu mă dădeam în vânt pe-atunci după etică. C. a plecat, R. s-a ofensat. I-am cerut totuși favorul de a dormi la el în noaptea aia.

*

Avea părul blond-cenușiu, în bucle mari, ochi albaștri, cearcăne groase, roșietice, era fumător/cultivator profesionist de ierburi interzise. Corpul slab, osos, îi era așezat bine, geometric. Îmi plăceau venele lui pronunțate. Îi erau prinse de mâini, precum corzile unei viori. I-am zis:

Ce-mi plac venele tale, parcă ar fi corzile unei viori.”

Părea o specie de condamnat, era frumos. Lui îi plăcea gâtul meu, mi-a zis că e grațios.

*

Eram întorși cu spatele unul la celălalt. Deasupra noastră pluteau o teroare și o tensiune sexuale.

Îi zic: „Nu ai vrea să mă…?”

Îmi zice: „Ba da.”

M-am pus pe burtă. Mi-a dat jos tricoul pe care tot el mi-l dăduse ca să dorm în el. A început să mă mângâie ușor. M-a sărutat pe gât și m-am întors. Mi-a dat jos chiloții. Cred că tremuram. Mi-am deschis coapsele. El nu știa unde să privească, probabil nici eu. A alunecat pe corpul meu și a început să mă lingă. M-am simțit inconfortabil. Nimeni nu mă mai atinsese acolo, direct pe piele, și mai ales cu limba. Să simți bucata aia de carne umedă și caldă care îți atinge propria bucată de carne umedă și caldă era… ciudat.

Hai, vino…”

L-am tras peste mine. Și-a înfipt coapsele osoase în mine și a început să împingă. A împins de două-trei ori și am simțit că ceva intră în mine. Priveam nicăieri. Ceva se scurgea din mine. Era ca în prima zi de menstruație, neplăcut dar necesar. Îi vedeam pupilele dilatate în întuneric, părul din care i se scurgea transpirația, umbra de pe peretele albastru – mă plictiseam. Eram nerăbdătoare să se termine, nu simțeam decât o ușoară iritație a pojghiței rupte din mine. Mă întrebam de ce toată frenezia asta după sex, imagini erotice, hipersexualizare a tot și toate, dacă tot ceea ce simți este o ușoară zgândăreală. Eram, cum s-ar zice, o tânără fără o certă educație sentimentală.

*

Ne-am așezat pe spate unul lângă celălalt. Cearșaful avea o mică pată de sânge, ca și cum un țânțar ar fi fost strivit sub corpurile noastre. Mă simțeam epuizată, invadată până în viscere, învinsă.

*

Auzi liniștea de după? 1, 2, 3, 4, 5, 6. Liniște. Respirație perfectă. Se făcuse dimineață. Era făcută din umbre și lumini albastre.

Știi, îmi zice, nu aș vrea să te rănesc, dar… abia am ieșit dintr-o relație de lungă durată.”

Nu, stai liniștit, e tot ceea ce îmi doream.”

IMG_6582

__________

Autor: anonim

Fotograf: The Chronicle

Comentarii

comentarii

Scroll to top