Închide ochii, târfă

16933488_1368109473248499_2040215892_n

Pe la douăzeci de ani, problema principală era locul, așa că moartea unui unchi din Mangalia n-a putut decât să mă bucure, deși țineam oarecum la unchiul ăla. Părinții s-au urcat îndurerați în tren și mi-au lăsat apartamentul liber pentru un party sau un futai intim de două zile. Eram îndrăgostit, așa că am ales ultima variantă.

Dana avea cu aproape zece ani în plus, un soț bătrân, înțelegător, un copil făcut cu altcineva, un Volvo 850 a cărui canapea din spate văzuse destule. Uneori mă gândesc cu nostalgie la mașina aia. Ca orice fată care terminase Literele în anii ’90, citea Cioran și avea crize de misticism. Atunci nu vorbea deloc sau răspundea monosilabic, plângea, se simțea foarte singură și până la urmă avea nevoie de pulă ca să se reconecteze la lumea profană.

În 2000 nu găseai cine știe ce pentru un weekend romantic alături de iepurașul tău. Am băgat un Jidvei și o votcă în congelator, am aprins câteva lumânări parfumate, am tras oglinda lângă patul dublu al părinților, am pus un CD cu The Doors și m-am întrebat cum s-o conving să se fută-n cur. Îmi spusese odată că deși încercase totul era încă virgină acolo. Chestie de generație, ca și Volvo.

Când a venit, ca întotdeauna cu câteva ore întârziere și o mică poveste dramatică despre cum reușise să scape de acasă, singurul meu proiect se rezuma la a-i da să bea și a o viola anal. La fel ca majoritatea planurilor simple, probabil ar fi reușit dacă n-aș fi omis un detaliu: Dana avea o relație veche, matură, cu votca; eu, nu.

Ne-am zbenguit câteva ore goi printre milieuri, ca într-un clip rusesc de pe xHamster, din ce în ce mai beți, mâncând cu polonicul din ciorba pe care o lăsase maică-mea și urlând chestii gen Love me two times, babe. Am început să mâncăm vișine dintr-o damigeană cu vișinata pe care o descoperisem în cămară. Mă simțeam ca un Übermensch, dezinhibat total, însă camera se învârtea în jurul meu. Ea devenise foarte veselă, așa că am îmbrâncit-o pe pat și am început s-o ling în cur ca s-o deschid. A râs, nu părea surprinsă:

— Dar nu așa se face.
— Dar cum?
— Hai să-ți arăt.

Fiind amețit, mi s-a părut oricum mai comod să stau eu întins în locul ei.

Ridică picioarele și închide ochii, târfă.

Ăsta a fost probabil momentul când, dacă aș fi fost treaz, s-ar fi terminat jocul. Așa însă m-a pufnit râsul și m-am conformat. Mai ales că se pricepea efectiv să lingă. După câteva minute a început să-și folosească degetul. Mi se părea cam ciudat, dar începusem să simt jos o căldură plăcută care radia spre stomac și fese. Deodată am urlat de durere și am deschis ochii. Îmi băgase adânc în cur gâtul sticlei de Jidvei. Virginitatea mea anală a luat sfârșit în clipa aia.

Afară a continuat să ningă cast și ironic.

R1-00639-0008

__________

Autor: anonim

Fotograf: The Chronicle

Comentarii

comentarii

Scroll to top