Pentru o memorie mai bună, folosiţi Moleskine

În ciuda unei digitalizări de neoprit, cei de la Moleskine sunt mai încrezători ca niciodată în utilitatea agendelor pe care le produc cu atâta atenţie. Conform cercetărilor, cei care au început să folosească instrumente digitale pentru a-şi orândui programul/memoriile, continuă să se simtă perfect confortabil în mânuirea faimoaselor jurnale Moleskine.

Ba mai mult, cei înclinaţi sever înspre digitalism, folosesc cu o mai mare aviditate şi pasiune jurnalele, agendele şi caietele Moleskine.

Ni se oferă şi un răspuns la întrebarea de ce analog şi nu digital? Pentru că, spun neurologii, scrisul de mână conduce la o capacitate de memorare mai bună. Ca atare, Moleskine a pregătit un nou catalog de agende pentru 2012, cu noi formate, noi culori, noi coperte, noi ediţii limitate. Comunitatea Moleskine, la care vă puteţi şi voi afilia, a ales design-ul agendelor din categoria cover-art planners, PAC-MAN şi Peanuts reprezintă vedetele celor două ediţii limitate, iar pentru oamenii de afaceri, Moleskine a pregătit două modele XL; numai timp să fie, că spaţiu o dat Moleskine să fie.

Întreaga panoplie Moleskine 2012 poate fi studiată şi cumpărată urmând această adresă.

foto credits Moleskine®

Comentarii

comentarii

Scroll to top