Festin românesc

Chiar dacă nu se va găti la proţap reţeta tradiţională de somn de 200 de kilograme umplut cu viezure, barză, brânză, varză, viezure şi mânz, începând de azi, 18 februarie, până duminică 20 februarie vă puteţi scoate papilele gustative la o plimbare de adulmecare în curtea Muzeului Naţional al Ţăranului Român, la târgul de produse tradiţionale „Festin Românesc”.

Magiun natural de prune Topoloveni, brânzeturi din lapte de vacă, oaie şi capră, preparate din carne de vită, de porc de Mangaliţa, de oaie, de gâscă, de curcan, de pui, de raţă, dulceţuri şi zacuşti, produse apicole ecologice, obiecte de ceramică, podoabe şi, la sfârşit, o ţuiculiţă de sufletul lui dom’Mitică.

Intrarea la târg este liberă.

Comentarii

comentarii

Scroll to top