Horoscop 20 februarie 2012. Valabil doar pe teritoriu românesc extravilan

După ani de sihăstrie astrală, în compania omidelor de mătase, ne angajăm, după îndelungi ezitări, să prezicem destinele oamenilor, cu care, o ştim prea bine, nu te joci! Se făcu noapte, apărură stele, le dădurăm la o parte şi văzurăm ce şi cum, când şi unde, cine şi de ce. Avem, pentru fiecare constelaţie, câteva direcţii de reflecţie, câteva fraze cu tâlc şi iz profetic. Aviz însă, pentru toate zodiile: luna aceasta, balanţele nu mai cântăresc bine.

Zodia Berbec: În plină după-amiază, un bărbat a încercat uşa unui night-club.

Zodia Taur: Ninge. Undeva.

Zodia Gemeni: Vei vorbi la telefon. Una din două.

Zodia Rac: Aici ar fi multe de spus. Pe lângă.

Zodia Leu: Obiectivul e să o găseşti pe acea doamnă în a doua parte a visului de mâine.

Zodia Ferioară: Uşa de la dulap încă mai scârţâie.

Zodia Balanţă: Salata de icre e în frigider.

Zodia Scorpion: Până se iveşte acel cândva, gaiţa de acum îi va lua locul.

Zodia Săgetător: Cine îţi va adresa cuvintele „vă rog”, „bună-ziua”, „poftim”, „liturghie”, anume în această ordine, să ştii dinainte că el sau ea a achiziţionat prin telefon acel Francis Bacon de 24 de milioane de lire sterline.

Zodia Capricorn: Vei cumpăra flori pentru că japonezilor le place obscenul. Dar adevăratul sens al metaforei e că merg prost vânzările.

Zodia Vărsător: Planul iniţial era de a destabiliza economia Marii Britanii, dar deja au şi apărut zvonuri că nu există dovezi concrete pentru a demonstra acest lucru.

Zodia Peşti: Trebuie să reevaluezi „nostalgia imposibilului” înainte de a trece la chestii post-deitice, gen complexul lui Foucault.

Notă: previziunile rămân în picioare până la următoarea arătare.

foto © thechronicle.ro

Comentarii

comentarii

Scroll to top