Horoscop 15 aprilie 2012. Valabil doar la lumina reflectoarelor

Zodia Berbec: Du-te acolo unde ţi-e locul, acolo unde nici tu nu mai ştii. Fă un bine general şi udă florile, dă mâncare la păsări şi îndreaptă-ţi coloana. Bea mai multă apă tare. Pictează mai multă natură moartă şi mai puţine caricaturi. Lasă-te de slujbe religioase, nu-s pentru tine, ai început să exagerezi. Ai început să împarţi cadouri şi să te ţii de promisiuni. Ceva e putred în tine, acolo unde nici tu nu mai ştii.

Zodia Taur: Mă gândesc că, de regulă, îţi convin declaraţiile de război, doar se lasă cu ceva adrenalină după. Iaca, stai pe fir, că acuşi dă să-nceapă un nouveau conflit, futu-i, e iarăşi cu francezi. Dar să ignorăm asta, tu trebuie să îţi vezi mai departe de viitorul tău, acela de a purta pe braţe un soldat căzut la datorie. Hai, las-o moartă, nu-mi spune că te aşteptai la altceva de la viaţa asta.

Zodia Gemeni: Stările paranoice prin care treci pot fi tratate, îţi va spune orice parapsiholog, dar de ce să nu optezi pentru varianta extaz-y a visului realităţii? Oricum vei pierde totul într-o viaţă, iar într-alta vei câştiga. E prea multă cortină în spatele lucrurilor, dai perdea după perdea, şi tot nu vezi că în spatele lucrurilor e un motan pe nume Dizziness, care îşi face treburile cu neruşinare pe lucruri. Ce mai, aşa a dat Santa Maria să fie, lucruri rele şi lucruri bune.

Zodia Rac: Începând de mâine, spun astrele, îţi poţi bate măr toate neamurile şi cunoştinţele din copilărie, condiţia e să continui să-ţi plăteşti dările la statele vasale (cetăţenie multiplă-ţi trebui). Miercuri, la tine vor veni o sumedenie de copii (6-8 ani, feminin şi masculin) îmbrăcaţi mai bine ca tine. Ei îţi spun că îs a lu’ ăla şi aia de bat măr tot ce prind şi plătesc lingoaie de oro la vasali. După ce stai pe gânduri vreo 4 ani, tot nu-ţi dai seama ai cui îs. Ajunşi deja la vremea pubertăţii premature, copiii te întreabă dacă eşti în toate doagele, dacă mai ai ceva de spus în apărarea ta. Da, îţi baţi măr copiii. Iar merele sunt acre şi verzi de-ţi lasă gura apă.

Zodia Leu: Adevărul e că ai deschis porţile raiului cu mănuşi chirugicale. N-ai vrut să ştie lumea că ai trecut pe-acolo. N-ai vrut să semnezi în abecedar că ai fost prezent la conferinţa despre Microcelulele sintetice ca potenţial germinativ pentru clădirea noului concept de iubire, susţinută de Dumnezeu şi prezentată de TED. Ai lăsat pe mine toate amprente, să apară poimarţi stigmatele.

Zodia Ferioară: Trezindu-te, vei aprinde o ţigară (chiar dacă nu fumezi). Ca urmare, vei întârzia la serviciu, ţi se va înmâna un avertisment oficial, le răspunzi printr-o exclamaţie măritată cu semnul întrebării, ce futere e asta, nu te faci înţeles, poftim, întreabă oficialii, ce futere e asta, repeţi, nu mai e nimic de făcut, îţi dai demisia. În scurt timp, vei găsi pe stradă un lingău d’or, înfofolit în frunze de mesteacăn, iar cu el îţi poţi cumpăra titlul de director executiv, la care visezi de alaltăieri. Mai rămâne şi de-o pereche de pantofi din piele de crocodil.

Zodia Balanţă: Nu ştiu cum ai intrat în încurcătura asta.

Zodia Scorpion: Teatrul e o veche uneltire de-a ghiavolului, citeşti în propria-ţi palmă. Îţi vei scrie cu pixul pe piele aceste cuvinte lipsite de regrete (acum, nu se ştie când, viaţa e lungă). La casa de bilete, întâlneşti o doamnă care, din priviri, aşteaptă să o calci pe nervi. Doamnă, nu vreau să vă calc pe nervi, o atenţionezi, vreau doar trei bilete la spectacolul Caligula. Nu, ea nu te lasă în pace, îţi spune, un moment, vă rog. Şi momentul ăla se tot lungeşte.

Zodia Săgetător: De când au aflat că îţi speli şosetele la mână, oamenilor le e frică de tine. Te simţi atât de confortabil, încât produci disconfort în jur. Nu-ţi mai pasă că ai uitat să cumperi sare de mare. Astăzi nu te vei mai arunca de la etajul doi, pentru că ţi-ai luat chiloţii invers, sau din cine ştie ce alt motiv. De azi înainte vei practica magia turcoaz, altfel spus vei trebălui prin toată casa, vei asculta fractali digitali şi vei fierbe speranţe deşarte.

Zodia Capricorn: Ca fapt divers.

Zodia Vărsător: 4.

Zodia Peşti: Mai bine îţi faci alte planuri, jucăriile cu rachete intercontinentale sunt prea scumpe. Trebuie să ne concentrăm la ceea ce e între mămăligă şi curenţi ecuatoriali. Între, evident, nu e nimic de ales. Dar e bine că îţi ocupi în continuare timpul, gândindu-te cum va arăta viitorul (totuşi, mai bine decât să omori în serie [minim 10]), e bine că eviţi întrebarea, ce anume ne separă? Îmi bate inima, pândit de lei şi leoaice, dar cum să-ţi explic eu că-mi bate? Îţi pot lăsa doar o comparaţie provizorie: un sărut ca un pumn în faţă.

foto: captură din filmul Un lac de Philippe Grandrieux

Comentarii

comentarii

Scroll to top