Ziua de luni nu a mai fost niciodată atât de motivantă

Dunhill construieşte de doi ani un portofoliu video care celebrează bărbaţii englezi cu standarde înalte. De când am început să urmăresc acest proiect ziua de luni şi-a pierdut monotonia, lipsa de varietate. Pentru că oamenii ăştia inspiră: prin onestitate, prin eleganţă şi, inevitabil, prin english heart. Am selectat patru filmări din acest portofoliu, cel mai recent invitat fiind atotcuceritorul Brian Eno. Săptămâna asta, cel puţin, nu aveţi nici o scuză să vă plângeţi că n-aveţi nimic de făcut cu viaţa voastră. Ei, de exemplu, au ales asta:

1. Brian Eno vorbeşte despre incontrolabil ca binefacere, despre aşteptare ca greşeală, despre evadare ca definiţie a artei, despre inegalitatea reacţiilor, despre plictiseala perfecţiunii. Printre altele.

2. John Hurt vorbeşte despre amintiri, despre cum, la 9 ani, a interpretat roluri pentru fetiţe, pentru că avea o voce înaltă şi o frumuseţe de invidiat. Printre altele.

3. Rupert Pennefather, balerin, vorbeşte despre cum a urmat o şcoală în care era singurul balerin, despre extrema dificultate, frumuseţe şi fragilitate a acestei vocaţii. Printre altele.

4. Michael Grandage, director de teatru, vorbeşte despre adolescenţă, despre plimbarea de dimineaţă, despre un vis în care a avut o întâlnire cu el însuşi. Printre altele.

Portofoliul Voice by Alfred Dunhill poate fi urmărit în întregime aici.

Comentarii

comentarii

Scroll to top