One day in Paris, there was a female womanizer…

Îmi plac poveștile cu femele alpha!

Îmi place Carla Bruni, goală în pictorialele ei de modă de acum 10 ani. Îmi place Carla Bruni-Sarkozy îmbracată, în grădinile Palatului Elysees. Îmi place Carla Bruni care sfidează, la 40 de ani, cu un CV exploziv. Îmi place că a făcut un copil cu un tânăr filosof, că a recunoscut că monogamia e o tâmpenie și că acum e Prima Doamnă a Franței.

Îmi place că “afacerea” Sarkozy-Bruni a reușit să scandalizeze Franța, un popor elegant care poate tolera controversele și imoralitatea, dar lipsa de discreție nu. Îmi place și că povestea “Președintelui Bling-bling” a reușit să tabloidizeze chiar și presa franceză, care, cu această ocazie, a început să publice pe prima pagină fotografii comparative între bikinii Ceciliei Sarkozy și cei ai Carlei Bruni.

Îmi mai place că Bruni își pune întrebări:”Eram italiancă! Cum de sunt Prima Doamnă a Franței?” Nici noi nu știm, Carla!

Și povestea capătă din ce în ce mai mult “cârlig”. Sâmbătă, sute de imagini intime ale doamnei Sarkozy cu fostul său iubit au fost furate în timpul unui jaf! Poliția se teme că materialele cu pricina vor fi lansate în presă în această perioadă, umbrind vizita cuplului prezidențial francez pe tărâmuri spaniole.

Cu sau fără fotografii, presa internațională fantasmează deja, pregătind momentul cu istoricul detaliat al vieții amoroase de dinainte de Sarko. Pe scurt, Carla trecuse deja prin experiența Mick Jagger și Eric Clapton, așa că un filosof bătrân, cu puls domol a fost ricoche-ul ideal. Pentru un timp doar: Bruni îl înșeală cu fiul său mai mare, Raphaël Enthoven, căsătorit atunci cu autoarea Justine Levy, fiica faimosului filosof francez Bernard-Henri Levy. Care, dacă tot veni vorba, nu a iertat-o niciodată pentru aventură, portretizând-o în romanul “Rien de Grave” (2004) ca pe o “femeie-lipitoare cu operații estetice”. Bruni îi face însă un copil tânărului Raphaël, îi scrie celebrul cântec care îi poartă numele și îi încredințează înregistrările și fotografiile lor intime. După despărțire, Raphaël îi pasează “colecția” fratelui său (!) din a cărui apartament a dispărut sâmbătă.

Vor apărea sau nu imagini compromițătoare, deja nu mai contează (nudul ei lansat de casa britanică de licitații Christie’s în timpul vizitei prezidențiale la Londra e deja iconic). Saga noii doamne Sarkozy, cu rochii sfioase și balerini o să ne joace imaginația în continuare, ca un uriaș tort aniversar din care ne tot întrebăm dacă o să sară sau nu dansatoarea de strip-tease!

Comentarii

comentarii

Scroll to top