Nişte întrebări…

(în timpul interviului doamnei Ridzi de la Zigzag)

Domnia sa spune că un ministru nu poate supraveghea personal derularea tuturor contractelor.

Corect, dar totuşi, vorbim despre contractele de la cel mai mare eveniment organizat de minister. Nici acolo, la cel mai important proiect, nu era utilă şi necesară supravegherea ministrului?

Domnia sa spune că a cumpărat nişte evenimente de-a gata. Subcontractate de cele două firme care au câştigat contractele.

E mai puţin important decât subcontractarea unui drum? Că acolo sunt verificate inclusiv firmele din planul doi. Sau în fine, aşa ar trebui.

Domnia sa spune că şi-a dorit un eveniment de anvergură. De anvergură pentru cine, oare, atâta vreme cât tot ea a fost personajul principal al evenimentelor?

Cum să vii acum să spui că sunt mulţi oameni pe care nu i-ai angajat tu şi să laşi să se subînţeleagă că n-ai mare încredere în ei?…

Cum să vii să spui că de fapt n-ai făcut nimic incorect şi e doar o campanie de presă nefondată? Şi că eşti ţinta unor atacuri fără precedent?

Eu personal n-am fost în viaţa mea ministru şi nici măcar vreun şef, p-acolo. Dar ştiu că dacă mă apuc de un proiect, mă interesează şi cine se ocupă de transport şi cine livrează mâncarea şi cât costă baloanele. Ca ministru oare, pe bani publici, nu ar trebui să-ţi arunci ochii peste documente?

Măcar aşa, să vezi care mai sunt preţurile?

Comentarii

comentarii

Scroll to top