Lindbergh: erotism aristocrat

Treci pe lângă tarabele cu presă şi te întrebi unde a dispărut femeia.

Femeia de lângă tine, cea diafană, misterioasă, cu sâni rotunzi, mirosind discret a un parfum necunoscut, dar suficient de şiret să te prindă cu vraja lui amestecată cumva nedesluşit cu parfumul pielii. Femeia au ascuns-o între copertele groase și lucioase de care stau rezemați munții de silicoane din toate zonele corpului. Femeia din reviste – cea la care aspiră, fără să generalizez aici, milioane de femei şi bărbați deopotrivă – a devenit model social, nu doar estetic. Rânjetul fotoșopat, burțile cropate, sânii augmentați de chirurgii care schimbă specia și cultura suburbană aduc pe tarabă noul tip de femeie.

Știţi, dacă se poartă, dacă e în trend, ce pot face eu?

Mi-e sete de Lindbergh. Peter Lindbergh, fotograf și artist vizual german, cel care a contribuit, în anii ’90, la crearea “supermodelului”. Uitați-vă prin fotografiile lui: câtă discreţie, câtă seducție, câtă absență a fotografului din scenă! Ești doar tu și Femeia. Mie dor de el azi, când viața noastră a devenit mixul perfect de porn, need for speed, supergadget. Cu superheroes, enhanced men and women.

Mi-e dor de Lindbergh, să stau cu el să ne pierdem în ochii femeilor diafane. Și-apoi să pornim o misiune sfântă de recucerire a minților. Așa, o cruciadă în numele misterului feminin.

Comentarii

comentarii

Scroll to top