Acest dincolo al tău

Nu e tocmai facil să deconspiri ADULT Magazine pentru că, la căutare, se confundă până la coincidență cu categoria adult magazines. Calea cea dreaptă a erecției. ADULT Magazine se recomandă ca o „revistă erotică pentru femei”, fără a fi „porn pentru femei”. Primul număr încuraja masturbarea între prieteni, reda jurnalul fermecător al unei femei transgender, trecute printr-o terapie hormonală și oferea chiar o rețetă de omletă cu stridii (!).

Screenshot (2613)

Revista a fost fondată de o femeie, Sarah Nicole Prickett, care descria primul număr ca fiind „destul de cuminte” pentru gusturile ei. Începând cu al doilea număr, penisul lucrurilor a crescut cu încă câțiva cm. Primul număr, critica însăși Sarah Nicole Prickett, avea două hibe: prea puțină culoare și prea puțină pulă. Cum s-a înfiripat ADULT Magazine în mintea ei? Încă din adolescență, Sarah Nicole Prickett a fost obsedată de țâțe, pentru că țâțele ei erau prea mici.

Screenshot (2616)

Conținutul se întinde de la educativ la intim. Poezii și e-mailuri. De la close-up-ul unei femei cu ochii dați peste cap de excitație la portretul lui David Cronenberg, fiecare colțișor sexualizează peisajul. Erotica și literatura nasc mai rar o revistă. Editorul ADULT Magazine lămurește că revista este erotică în sensul în care Susan Sontag vorbește despre erotica artei și nu despre hermeneutică. Sarah Nicole Prickett și-a dorit un conținut care să fie resimțit de cititor ca un tatuaj bătut în piele. Tentativ, ADULT Magazine va deveni „un obiect discret, o capsulă a timpului cu o apariție trianuală” și un website care să funcționeze ca o entitate separată, ca cel mai murdar și inteligent chat room al Internetului.

Screenshot (2611)

Deși coperta revistei este ștanțată cu Not for sale to minors, Sarah Nicole Prickett speră ca tinerii să fie curioși să vadă ce e în interiorul revistei, chiar dacă vor fi nevoiți să o fure. Sarah mărturisește că, din păcate, a scăpat printre degete șansa unei „cariere în minorat”. „Sunt foarte pro-minori. Aș vrea ca oamenii să se comporte ca niște minori până ajung la 70 de ani”.

Screenshot (2614)

La petrecerea de lansare a primului număr ADULT Magazine, s-a aruncat în stânga și în dreapta cu free drinks, free candy and free porn. Pe invitații scria: „Tu plus încă doi”. New York Magazine a descris ADULT Magazine ca fiind o combinație între The Paris Review și Hustler. Patru reviste într-o propoziție. Sydney Review of Books a numit ADULT Magazine prima revistă feministă despre sex care este concomitent feministă și sexy.

Screenshot (2615)

De vizitat: adult-mag.com.

Key Tag by ADULT MagazineKey Tag by ADULT Magazine

Issue no. 1

adult-magazine-30.gif

Issue no. 2

adult-magazine-no-2-16.gif

—————

rev

*Capturi din articolele publicate pe site-ul ADULT Magazine

Comentarii

comentarii

Scroll to top