Daniel Apostol

0Daniel Apostol a absolvit Facultatea de Inginerie Mecanica, sectia Mecatronica, a Universitatii de stat de la Suceava. In anul intai de facultate “a fost atras” de cativa colegi mai varstnici in primul post local de radio, Top91, si asa a inceput totul.

A urmat Scoala de Jurnalism BBC si si-a inceput activitatea fiind reporter de radio apoi redactor sef la Uniplus si de corespondent BBC si Radio Europa Libera.

Schimbarea catre jurnalismul economic s-a produs o data cu ocuparea unui post de sef de departament la revista Capital. A urmat si absolvit cateva programe internationale precum Reuters, PS, BBC. A avut un stagiu de pregatire in Statele Unite, de unde, timp de o luna, a transmis catre Bucuresti din studiourile Vocii Americii.

“Ma intereseaza mult evolutia pietelor si a companiilor care activeaza in aceste piete, sunt atras de modul in care se pozitioneaza, se diferentiaza si se lupta pentru locul intai; am expertiza in marketing communication si PR.” Este trainer in jurnalism si media relationship. Are o specializare in marketing in programul MBA Romano-Canadian de la ASE Bucuresti.

Este redactor şef la televiziunea Money Channel şi editorialist Money Express.

Comentarii

comentarii

Scroll to top