Încă o dată senzaţional, deci dublu-senzațional

Era timpul ca și fotografii noştri profesionişti să surprindă cu telefonul mobil Dacia Duster!

Într-o epocă a teoriilor conspiraționiste, senzaționalul devine cu adevărat senzațional cînd îl trăiești și pe pielea celulei tale fotografice. Pozele au fost realizate pe Autostrada Bucureşti-Piteşti, acolo unde, zilele acestea, noul SUV Dacia este în testele finale. Imaginile oficiale sunt disponibile încă din luna decembrie dar e altceva cînd fotografia-i a ta.

Dacia Duster va fi disponibil, în versiunile 4X2 si 4X4, cu o motorizare pe benzina – 1.6 16v 110 CP şi cu două motoare diesel – 1.5 dCi de 85 CP şi 1.5 dCi de 105 CP. Toate motoarele sunt prezente deja în gama Renault de mai mulţi ani şi şi-au acoperit costurile de cercetare şi dezvoltare.

Asta va permite uzinei de la Mioveni să stabilească un preţ de vânzare mai mic decât cel al concurenţei. Presa a vehiculat mai multe cifre în acest sens, dar deocamdata acestea variază mult între 2.000 și 3.000 de EUR. Ați vrea voi! Între 10 000 şi 15 000 euro.
Vânzările pentru noul SUV vor debuta în primăvara acestui an, imediat după Salonul Auto de la Geneva care începe în 2 martie.

Comentarii

comentarii

Scroll to top