Cuvântul îţi aduce cartea

Gianni Rodari în Gramatica fanteziei face de multe ori referinţă la jocurile suprarealiştilor. Aşadar, azi vă propunem un joc interactiv pe nevăzute.

Adică: ştim doar mecanismul, dar nu ne ştim întrebările (puse de noi) şi nici răspunsurile (oferite de dumneavoastră) – cum nu ne aflăm faţă în faţă, o regulă necesară a acestui joc, credem că îl putem adapta acestui mediu, ţinând cont de faptul că suntem între ladies & gentlemen, doamnelor, domnişoarelor şi domnilor.

Întrebarea (pusă de noi): Ce poate fi mai plăcut decât X?
Răspunsul domniilor voastre: Doar Y.

Unde X şi Y reprezintă propoziţii.

Regulament:
Cum acest joc se bazează pe hazard, talent şi bună credinţă, vă rugăm să ne trimiteţi răspunsurile domniilor voastre (reamintim: construite pe schema Doar Y) pe adresa catalin.stanescu@mediapozitiv.com.

Câte răspunsuri puteţi trimite: minim 7. Maxim? 7!

De ce bună credinţă? Noi vom citi răspunsurile dumneavoastră doar în ziua jurizării. De altfel, în ziua publicării răspunsurilor şi a numelui câştigătorului, tot atunci vom publica şi toate răspunsurile dumneavoastră.

Doar atunci le vom citi şi combina cu cele 7 întrebări scrise de noi.

Cel mai interesant binom întrebare-răspuns va câştiga Gramatica fanteziei a lui Gianni Rodari.

Reguli de participare:
Intră pe contul tău (daca nu ai, te invităm să îţi faci unul) şi comentează acest articol. Criterii de evaluare? Imaginaţia, plăcerea jocului, puterea de a ne surprinde.

Termeni şi condiţii:

Concursul „Cuvântul îţi aduce cartea”, rezultatul parteneriatului dintre thechronicle.ro şi Librăriile Humanitas, se va desfăşura timp de un an în fiecare săptămână. Dacă nu aţi câştigat într-o săptămână, puteţi să vă încercaţi şansele în celelalte ediţii. A XVII-a ediţie a concursului, având drept premiu cartea lui Gianni Rodari, Gramatica fanteziei, se va desfăşura în perioada 16 – 22 martie, iar ultima oră când se pot trimite comentarii este 23:43. La acest concurs pot participa toţi iubitorii de literatură, indiferent de naţionalitate, ţară, preferinţe politice sau gastronomice.

Câştigătorii concursurilor „Cuvântul îţi aduce cartea” pot alege singuri sau asistat modalitatea de a primi premiul. Îl pot ridica de la sediul redacţiei sau îl pot primi prin colet poştal. În cazurile în care un câştigător se răzgândeşte şi nu mai doreşte să primească premiul, thechronicle.ro nu îşi asumă consecinţele fanteziei!

Comentarii

comentarii

Scroll to top