Cuvântul îţi aduce cartea

Într-o zi Suzuki Roshi a mers, alături de câţiva dintre noi, cu un camion până la o fermă aflată la câţiva kilometri de Tassajara, la cule de fructe, Ne străduiam cu toţii să fim buni învăţăcei zen – munceam din greu, culegeam fructele, umpleam lăzile. Ne-am dat seama cât de serioşi deveniserăm doar când Suzuki Roshi….

Completaţi această povestire Zen şi puteţi câştiga Zen aici şi acum, Învăţăturile lui Shunryu Suzuki.

Reguli de participare:

Intră pe contul tău de pe thechronicle.ro (dacă încă nu ai unul, e timpul!), joacă-te cu propria-ţi imaginaţie şi transcrie-ţi visul aici.

Criterii de evaluare? Imaginaţia şi plăcerea de a vă surprinde.

Termeni şi condiţii:

Concursul „Cuvântul îţi aduce cartea”, rezultatul parteneriatului dintre thechronicle.ro şi Librăriile Humanitas, se va desfăşura timp de (cel puţin) un an în fiecare săptămână. Dacă nu aţi câştigat într-o săptămână, puteţi să vă încercaţi şansele în celelalte ediţii. A XXII-a ediţie a concursului, având drept premiu cartea Zen aici şi acum, Învăţăturile lui Shunryu Suzuki, se va desfăşura în perioada 25 mai- 1 iunie. La acest concurs pot participa toţi iubitorii de literatură, indiferent de naţionalitate, ţară, preferinţe politice sau culinare.

Comentarii

comentarii

Scroll to top