Cuvântul îţi aduce cartea

V-aţi gândit vreodată, precum Jerry Battle, eroul cărţii pe care o oferim drept premiu, Zbor peste Long Island, să vă cumpăraţi un avion?

Descrieţi-l: ce nume i-aţi da, de ce vi l-aţi dori, de care demoni să fugiţi sau pe care să-i îmbrăţişaţi, aţi rezerva un loc şi pentru cărţi sau un hamac, aţi pune lângă hublou un cactus sau un chili pitic, aţi survola cu el mormântul lui Cioran sau al lui Jim Morisson?

Reguli de participare:

Intră pe contul tău de pe thechronicle.ro (dacă încă nu ai unul, e timpul!), joacă-te cu propria-ţi imaginaţie şi transcrie-ţi visul aici.

Criterii de evaluare? Imaginaţia şi plăcerea de a surprinde.

Termeni şi condiţii:
Concursul „Cuvântul îţi aduce cartea”, rezultatul parteneriatului dintre thechronicle.ro şi Librăriile Humanitas, se va desfăşura timp de (cel puţin) un an în fiecare săptămână. Dacă nu aţi câştigat într-o săptămână, puteţi să vă încercaţi şansele în celelalte ediţii. A XXI-a ediţie a concursului, având drept premiu cartea Zbor peste Long Island, se va desfăşura în perioada 18 – 25 mai. La acest concurs pot participa toţi iubitorii de literatură, indiferent de naţionalitate, ţară, preferinţe politice sau culinare.

Comentarii

comentarii

Scroll to top