Cuvântul îți aduce cartea

Să începem următorul concurs thechronicle.ro cu un moment publicitar. Maestre!

Face a book: cărțile îți dau idei. Ideile le poți folosi cum dorești, în interes propriu sau, recomandarea noastră!, pentru binele tuturor, te poți uita la ele cum aleargă prin iarbă în parc, sau le poți arunca un covrigel și te vor urma, dând din coadă, cu ochii lor umezi peste tot. Aruncă-le o recenzie și îți pot aduce din valurile inspirației foarte multe premii. Mai multe amănunte aici.

După acest moment publicitar, să continuăm cu un altul: vă invităm să scrieți un spot pentru promovarea unui produs antiherpetic. Autorul celui mai surprinzător scenariu va fi răsplătit cu nimicitorul roman Și atunci ne-au terminat, de Joshua Ferris.

Reguli de participare:
Intră pe contul tău de pe thechronicle.ro, adună-ţi cuvintele şi apoi eliberează-le la rubrica de comentarii a postului de faţă. Criterii de evaluare? Expresia îngrijită, imaginaţia şi plăcerea de a ne/vă surprinde.

Termeni şi condiţii:
Concursul „Cuvântul îţi aduce cartea” reprezintă fructul parteneriatului dintre thechronicle.ro şi Librăriile Humanitas. A XXV-a ediţie a concursului, având drept premiu cartea Și atunci ne-au terminat, se va desfăşura în perioada 25 august – 1 septembrie.

Comentarii

comentarii

Scroll to top