CONCURS: Cuvântul îţi aduce cartea

rspctÎţi place să continui dialogul cu o carte chiar după ce ai terminat de citit ultimul cuvânt? Imaginează-ţi sfârşitul povestirii de mai jos, Planul general, din volumul Povestiri filozofice din lumea întreagă, de Jean-Claude Carrière şi thechronicle.ro îţi va dărui volumul în carne şi litere.

Cum? Nimic mai simplu: intră pe contul tău (daca nu ai, te invităm să îţi faci unul) şi comentează acest articol. Criterii de evaluare? Imaginaţia, plăcerea jocului, puterea de a ne surprinde. Cei care vor simţi nevoia şi vor avea plăcerea de a scrie în comentarii şi motivaţia abordării personale (că sunt argumente teologice, medicale, meteorologice, psihologice, tehnice – ce ţin de rezistenţa materialelor sau de rezistenţa la torsiune a iubirii) vor primi de la noi un hohot amical ce poate atârna greu în balanţa votului final.

Notă
Omagiind hazardul, thechronicle.ro îşi ia libertatea de a premia şi pe acei dintre cititori care ne vor încânta prin comentariile lor postate în toate celelalte rubrici şi care nu au nici o legătură cu acest concurs.

Termeni şi condiţii
Concursul „Cuvântul îţi aduce cartea”, rezultatul parteneriatului dintre thechronicle.ro şi Editura Humanitas, se va desfăşura timp de un an în fiecare săptămână. Dacă nu aţi câştigat într-o săptămână, puteţi să vă încercaţi şansele în celelalte ediţii. Prima etapă a concursului, avînd drept premiu cartea „Povestiri filozofice din lumea întreagă. Cercul mincinoşilor 2”, se va desfăşura în perioada 14 – 20 octombrie 2009, iar ultima oră când se pot trimite comentarii este 23:43. La acest concurs pot şi chiar sunt invitaţi să participe toţi iubitorii de literatură, indiferent de naţionalitate, ţară, preferinţe politice sau gastronomice. Data limită de anunţare a câştigătorului pentru concursul acestei săptămâni: miercuri, 21 octombrie 2009, 23:43.

Câştigătorii concursurilor „Cuvântul îţi aduce cartea” pot alege singuri sau asistat modalitatea de a primi premiul. Îl pot ridica de la sediul redacţiei sau îl pot primi prin colet poştal. În cazurile excentrice în care un concurent câştigător se răzgândeşte şi nu mai doreşte să primească premiul, thechronicle.ro se gândeşte foarte serios la rezolvarea într-un fel a acestui refuz.

Planul general
Într-o dimineaţă, Nastratin se scoală, se duce în grădină, sapă o groapă şi o umple cu pietre.
Apoi se uită la gramada de pământ din faţa lui, sapă încă o groapă şi pune pământul în ea.
Un vecin s-a oprit la gard şi observă uimit aceste manevre. Nastratin îşi sterge fruntea de sudoare şi chibzuieşte.
– Și cu a doua grămadă de pământ ce faci? îl întreabă vecinul. O s-o pui într-o a treia groapă?
–  …  (aici e rândul tău – nota thechronicle.ro)

Comentarii

comentarii

Scroll to top