33 Bond Street, Londra – noua destinație a degustătorilor de artă modernă

Richard Green este un nume greu în lumea galeriilor londoneze ca o cărămidă dintr-o clădire a Mayfairului. Nu degeaba dl.Green s-a născut acolo și continuă tradiția iubirii/investiției (cum vreți s-o luați) în artă, tradiție extinsă în familia Green pe mai bine de șapte decenii.

Astăzi, lumea artei a sărbătorit inaugurarea unei noi galerii Richard Green, pe 33 Bond Street, o galerie dedicată în întregime artei moderne. De altfel, Richard Green este un împătimit al artei moderne și crede că va putea să mențină zona Mayfair drept bastionul ei.

Galeria va fi deschisă publicului începând de mâine, cu o expoziție Laurence Stephen Lowry, un pictor englez situat la granița naivului. The Telegraph ar ști că dl.Green deține (și expune) aproximativ 40 de picturi ale lui Lowry colecționate în 30 de ani.

Ca fapt divers, Laurence Lowry se pare că ar deține recordul omului care a refuzat cele mai multe (înalte) distincții oficiale din partea statului englez și a monarhiei britanice.

Credem că dl.Green va înțelege că am împrumutat o fotografie de pe site-ul oficial al galerieipeentru a-l promova. Sperăm. Mulțumim.

Comentarii

comentarii

Scroll to top