Fața nevăzută a fetei materialiste

Istoria femeilor sincere cuprinde două nume. Marilyn Monroe și Madonna. De prima nu mă leagă nici o schemă. Madonna mi-a lăsat o traumă divină, în schimb. Mi se derulează de fiecare dată în fața ochilor filmarea în care simula un blow-job cu o sticlă, într-un 80s style bar, știți ce zic. Îi nasol, știu, că Madonna ți-ar putea fi bunică și, totuși, arată mai bine decât oricare drăguță de-a ta. Și mă mai leagă ceva de Madonna: visul meu din copilărie; voiam să o întâlnesc pe Madonna și să-i spun: Dragă Madonna, dă-mi, te rog, 1 milion de dolari. Fă-mi fericită vieața…

Banii Madonnei erau singurul lucru care putea să mă aline. Nu-mi trebuiau mie alte garanții. Nu prea eram fan „spirit” nici pe vremea când încă nu-nvățasem să număr banii. Cred că cel care a formulat întrebarea – „Ce este viața?”, nu prea avea bani. Isus, iarăși, a fost sărăcuț… De-asta Satana a vrut să-l ademenească cu niște monede, sau cum era, că nu mai rețin bine. Madonna este o fată putred de bogată care a avut curajul să-l confrunte Dumnezeu, plus obsedată kabbalah; un onix rar prin dimensiunea lui. Și mă mai leagă ceva de Madonna: boombox-fetiș. O fantezie de-a mea e să mă întâlnesc în biroul cuiva care se crede foarte important cu cineva care se crede foarte important, să intru cu un boombox pe umăr și apoi să-l sparg de biroul lui și să mă așez, après, confortabil.

Mai departe aș fi vrut să vă mint cum m-am întâlnit eu cu Madonna la București, și mi-a zis că-s prea mișto pentru vieața asta, dar nu mai vreau să păcătuiesc. Așa că vă informez de MADONNA: A Transformational Exhibition, organizată de W Hotels Worldwide și curatoriată de Rock Paper Photo. Expoziția cuprinde fotografii cu Madonna din anii 1980, care nu au văzut până acum lumina zilei, semnate de Richard Corman, George DuBose, Deborah Feingold ș.a. Expoziția se află în derulare la hotelurile W Singapore – Sentosa Cove și W Bangkok, până pe 19 ianuarie, și este plănuită trecerea ei și la W Paris – Opera, W Hong Kong și W New York – Times Square.

Are Madonna o vorbă care-mi place f. mult:

„GIMME A RECORD AND I’LL BREAK IT”.

Acestea fiind zise, concluzia e că se fură și că lui Adele ar trebui să-i fie rușine.

Autori fotografii: Deborah Feingold, Richard Corman, George DuBose. Sursa: www.rockpaperphoto.com, de unde pot fi și achiziționate.

Comentarii

comentarii

Scroll to top