„Mountainbikerii“ – în premieră pe ţară la Teatrul German

Pentru sfârșitul acestei luni aveți un motiv în plus de a vă împrieteni sau reîntâlni cu Timișoara și, dacă respirația orașului vă întâmpină dulce în fiecare zi, de a merge la Teatrul German: premiera piesei Mountainbikerii, de Volker Schmidt, unul dintre cei mai apreciați reprezentanți ai literaturii dramatice contemporane.

Câștigătoare în 2007 a Premiului de Dramaturgie şi a Premiului Publicului la Festivalul de Dramaturgie de la Heidelberg, piesa Mountainbikerii aduce în discuţie tema scopurilor odată atinse și care declanșează dorința autodistrugerii. Atingerea înălțimilor fericirii, primul impuls de a te arunca în prăpastie.

Distribuție: Ioana Iacob, Rareş Hontzu, Daniela Török, Radu Vulpe, Olga Török şi Horia Săvescu. Coordonare vorbire scenică:Dirk Linke, asistenţa de scenografie:Ioana Popescu,  asistenţa de regie: Isolde Cobeţ. Regizor: Radu-Alexandru Nica, decorul şi costumele: Dragoş Buhagiar, muzica: Vlaicu Golcea, coregrafia: Florin Fieroiu.

Premiera: sâmbătă, 29 ianuarie 2011, de la ora 19 pe scena Teatrului German de Stat Timişoara, în prezenţa autorului Volker Schmidt.
Proiectul este finanţat de Consiliul Local Timişoara şi de Institutul pentru Relaţii Externe din Stuttgart.
Următoarele reprezentaţii: 30 ianuarie, 31 ianuarie, 27 februarie, 28 februarie.

Comentarii

comentarii

Scroll to top