Premiile hors concours thechronicle.ro

comment2win_banner_v21Ținînd foarte mult la noțiunea de a cîștiga chiar dacă nu ți-ai luat bilete la loto, thechronicle.ro o premiază în afara concursului pe Aici scrie Suzi pentru stil și prospețime, pentru auto-ironie și capacitatea de a înșela un cititor mai puțin atent.Pentru propensiunea ludică. Dacă Aici scrie Suzi consideră că toate aceste motivații sunt superflue sau, dimpotrivă, nu o reprezintă, îi putem spune dinainte că, de la depărtare, și un vapor pare ancorat în larg, depinde doar de punctul de observație.

Poznașă Suzi, te rugăm să ne contactezi pentru a stabili detaliile referitoare la modalitățile de a intra în posesia premiului: T.S.Eliot, Cartea lui Moş Oposum despre Pisicile Poznaşe, ilustraţii de Axel Scheffler, trad. de Tudor Cristian Roşca şi Viorel Ştefănescu, Humanitas Fiction, 2009.

post scriptum: thechronicle își rezervă dreptul de a mulțumi tuturor acelora pe care îi vom premia și care își vor însuși vizualul de mai sus pentru a-l afișa pe site-urile sau blogurile personale.

Notă: toți cei care nu au fost premiați dar care totuși se vor încăpățîna să posteze acest vizual pe site-urile sau blogurile personale pot fi suspectați de sindromul personalității multiple. Cu toate acestea, thechronicle.ro încurajează diversitatea.

ts-eliot

Comentarii

comentarii

Scroll to top