Magnifesto 7

1. Urâților (fizic) să le fie interzis să aștearnă pe hârtie cuvinte (poeții, obligatoriu, trebuie să fie ființe supra-frumoase). Urâților să le fie retrase cărțile din bibliotecile publice și private și să fie trimiși (indiferent de vârstă) pe plantațiile de orez din China vreme de 30 de ani. Drept pedeapsă, vor lucra strict manual, fără să se ajute de bietele animale de povară. Intenția va fi, desigur, de a scăpa de acești urâți care și-au permis să scrie.

2. Doar tinerii au dreptul să afirme adevăruri. Bătrânii vor fi veșnic supuși suspiciunilor (prima volta: principii morale), prin urmare nebăgați în seamă; veșnic păstrați în stadiul de „dătători din cap”. Adevărul nu ține de domeniul bătrânilor. Bătrânii sunt deja destructibili, iar adevărul nu le poate prelua slăbiciunea. De siguranță, bătrânilor li se va interzice să mai gândească. Vor fi puși să tragă linii drepte cu creionul în Paint.

3. Mamele vor fi obligate să nască <doi> copii. Al doilea copil este vârful acuplării dintre un bărbat și o femeie, posibilitatea frumuseții și inteligenței dusă la capătul puterilor celor două animale sexuale: bărbatul și femeia). Mamele nu vor avea voie să nască mai mult de doi copii (vulnerabilitate biologică). Așadar, al doilea copil va fi investiția statului, în timp ce primul copil va fi trimis să muncească în fabrici, nu va fi altceva decât mână de lucru. (Exclusă noțiunea de familie.)

4. Nu vor exista pedepse ușoare și pedepse severe. Va exista o singură pedeapsă: pedeapsa cu moartea („beaten to death”).

5. Copiii (II) vor dormi și vor fi hrăniți în incubatoare până la 25 de ani. Nu vor fi crescuți cu afecțiune. Vor beneficia de comunicare interumană cât să nu deraieze mintal. Vor fi educați separat, în spiritul lupului necruțător; nu le va fi inoculat conceptul de „grup”. Tot ce vor întreprinde, vor întreprinde pentru ei. Nu vor fi lăsați să facă sex de plăcere, ci doar în scop de procreare (numărul partidelor de sex, aspru monitorizat, cuvenit fiecărei persoane va varia în funcție de numărul de bărbați și femei). În timp, copiii de mâine ai statului vor constitui prima generație de ființe angelice, existențe pure și sfâșietoare, cu organele sexuale atrofiate.

6. Etc., etc.

Comentarii

comentarii

Scroll to top