O recenzie bună îţi umple vara de cărţi

Concursuri literare (de dramaturgie, de scenaristică) ca în vara aceasta parcă nu au fost nicicând. Cu premii pentru toate năzuinţele şi buzunarele. Să fie primite şi mai pot apărea: cu siguranţă cititorii nu vor ieşi în stradă pentru a protesta împotriva abundenţei.

Comunitatea SemneBune.ro organizează “Bagajul de Cultură”, primul concurs de recenzie de carte pentru bloggerii pasionaţi de lectură, cu premii constând în pachete de cărţi pentru vacanţă. Cititorii sunt invitaţi să se înscrie pe http://semnebune.ro/evenimente/inscriere/ pentru a primi gratuit spre recenzie volumul “UCIDEŢI GENERALUL”, scris de Bogdan Hrib şi oferit de editura Tritonic.

Concursul începe duminică, 10 iulie, la ora 12, la ceainăria Serendipity Tea din Bucureşti, când toţi bloggeri preînscrişi vor primi câte un volum al cărţii urmând să publice pe blogul personal recenzia acesteia şi să posteze link-ul pe peretele grupului SemneBune de pe Facebook. Postarea trebuie să fie însoţită de un text de maxim 200 de caractere care să argumenteze de ce merită citită cartea.

Comunitatea SemneBune va desemna cele mai inspirate recenzii şi argumentări votând prin LIKE până sâmbătă, 16 iulie, ora 18. Primele 3 postări în ordine descrescătoare a numărului total de LIKE-uri vor câştiga de la editura Tritonic un pachet de 10 cărţi (locul 1), un pachet de 5 cărţi (locul 2), respectiv un pachet de 3 cărţi (locul 3).
Premierea câştigătorilor va avea loc a doua zi, duminică, 17 iulie, la ora 12, la Serendipity Tea. Regulamentul complet al concursului poate fi consultat aici.

Despre SemneBune
SemneBune.ro este o platformă de comunicare culturală care integrează informaţii despre evenimente literare, cărţi, scriitori şi editori pentru comunitatea cititorilor şi scriitorilor amatori din România. Manifest online al proiectului AdLittera, SemneBune.ro este portavocea editurilor din România.

Despre carte
“UCIDEŢI GENERALUL” este un thriller captivant, plin de suspans, un studiu de personaj amănunţit şi complex, care poartă cititorul prin tranziţia continuă a ultimelelor decade din istoria României.

Pentru detalii, office@SemneBune.ro

Comentarii

comentarii

Scroll to top